szolgáltatások

A döntést már meghoztad. Már csak el kell indulnod a megfelelő úton

Gratulálok! Sok ember idáig sem jut el! Azonban a megfelelő szakembert kiválasztani legalább annyira fontos, mint a döntést meghozni! Súlyos éveket lehet veszíteni ennél a lépésnél hidd el, én már csak tudom! 🙂 Azonban szeretnélek megnyugtatni, Te most készülsz meghozni a második jó döntésedet!

12 hetes program

Ha már századjára kezded újra...

Keto Challenge

Gyorsan és nagyon látványosan szeretnél fogyni, miközben finomakat eszel?

Alap csomag

Személyre szabott ételek, adagok és receptek fogyni vágyók számára.

Alap plusz csomag

Étel érzékenységgel és hormonális elváltozásokkal küzdők számára kialakított csomag. Személyre szabottan.

Hormon csomag

Hormonális nehézségekkel, elvátozásokkal küzdők számára kialakított csomag. A legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel.

Szolgáltatások már meglévő ügyfeleinknek

Online konzultáció

A csomagodban lévő konzultációs alkalmat kevésnek érzed? Kérdésed merült fel amit a meglévő alkalom során nem tudtunk elég mélyrehatóan kivesézni? Lelki támaszra van szükséged? 🙂 Az online konzultációt Neked találták ki!

Minden szervezet egyedi és sajátos életmódot igényel

Sok fajta megközelítés és elemzés létezik az anyagcserénk beazonosításához. Az elemzés módszere amit én is alkalmazok ügyfeleinknél több professzionális módszer összehasonlításának, tesztelésének és  kombinálásának eredménye. Az első kipróbálója pedig én voltam. 🙂

Az elemzés után egy kiértékelés veszi kezdetét, aminek keretében kiértékelem a beérkezett anyagot.

A kiértékelés után kiküldöm az ügyfelünk számára az anyagot, ami pontos étrendet, mennyiségi és gyakorisági javaslatot tartalmaz. Az eredményekhez ezután csak egy összetevő hiányzik: Te! 🙂

A tanácsadás folyamata

Bár online segítek, az általam összeállított életmód javaslat személyre szabott lesz és 100%-ban a Te szervezetedre lesz igazítva: